IKT-Installasjon er igang!

IKT-Installasjon er igang!

Hei, jeg heter Tommy Mikalsen og jeg er en nettverks-installasjon ekspert fra Oslo.

Jeg har startet IKT-Installasjon As som selger nettverksutstyr og wifi-installasjoner til bedrifter i Oslo og omegn. Mange bedrifter har problemer med WiFi og er avhengig av et stabilt nettverk for å drive sin virksomhet. Derfor tilbyr vi en gratis befaring for å hjelpe bedriftene med å finne løsninger på deres nettverksproblemer.

Som nettverks-installasjon ekspert har jeg hjulpet mange butikker og kontorer med dårlige nettverk. Jeg har bred erfaring med å installere og konfigurere nettverksutstyr, og jeg kan hjelpe bedriftene med å få et stabilt og pålitelig nettverk. 

Vi tilbyr også wifi-installasjoner, slik at bedriftene kan få trådløst nettverk i hele lokalet. 

Vårt utvalg av nettverksutstyr inkluderer trådløse routere, access points, nettverkskabler og annet utstyr som er nødvendig for å bygge et pålitelig nettverk.

Ved en gratis befaring kan vi foreslå utbedringer på å få optimale WiFi-forhold eller andre nettverksproblemer. Kontakt oss på telefon, chat eller e-post.

 

 

Tilbake til bloggen